Telefoonnummer

+31 06 145 30 508

E-mail

eaterkuile@galerienovia.nl

Kunstroute Maarn Doorn
Zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023 van 12.00 – 17.00 uur bent u van harte welkom in mijn atelier.

Ank ter Kuile is beeldend kunstenaar, docent en eigenaar van Galerie Novia in Doorn en heeft kunstopleidingen gevolgd in o.a. Enschede en Parijs.
Ze maakt vrij werk maar ook in opdracht en geeft les in haar atelier in Doorn en bij Maarn Wijzer in Maarn. Met Galerie Novia organiseert zij met enige regelmaat exposities met andere kunstenaars.
Ank werkt graag in projecten.
Ze is al ruim een jaar bezig met het project “Ode aan mijn Meesters”. Schilderijen en 3D objecten geïnspireerd op het werk en het leven van aantal kunstenaars.
Uiteenlopende kunstenaars die haar gedurende haar leven door hun werk, persoonlijkheid of levensloop geïnspireerd hebben, zoals Salvador Dali, Edgar Degas en Rien Poortvliet.
Tijdens de Kunstroute zal met name werk uit het project Power Flower te zien zijn.
Power Flower, de kracht van bloemen. Ze begon het project in januari 2023 als uitdaging voor haarzelf om uit te vinden op hoeveel verschillende manieren ze bloemen kan weergeven. Diversiteit op gebied van doek, papier en 3D en materiaal, stijl e.d.
U bent van harte welkom in mijn fleurige atelier.

Informatie over atelierroute zie hier
Informatie over Gluren op de Heuvelrug zie hier

Landelijk Atelierweekend en optreden huiskamerfestival Gluren op de Heuvelrug
Zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 van 13.00 – 17.00 uur

Bloemen + glas rosé = zomergevoel

Ank ter Kuile – eigenaar van Galerie Novia. Zij werkt bij voorkeur in projecten.
Tijdens het Landelijke atelierweekend zullen met name werken uit haar project Power Flower te zien zijn. Bloemenpracht op diverse wijze weergegeven, figuratief en abstract, olie en acrylverf, aquarel en kleine 3D objecten.

Zondagmiddag zal er een optreden zijn in het kader van het huiskamerfestival Gluren op de Heuvelrug. Hoe en wat is nu nog niet bekend.

Informatie Landelijke atelierweekend zie hier

U bent van harte welkom, de rosé staat klaar.

Overzicht exposities